Facebook Twitter YouTube Google Plus

Bute va disputa revansa cu Froch in martie 2013, la Montreal
Scris de www.sportrevolution.ro

bute froch

Pugilistul român Lucian Bute va trebui s? mai a?tepte pentru a-?i putea rec?p?ta centura de centura de campion IBF la categoria supermijlocie, pierdut? în fa?a englezului Carl Froch, dup? ce reprezentan?ii celor doi boxeri au decis s? amâne meciul-revan?? pentru luna martie 2013, la Montreal.

Conform reprezentantului lui Bute, Jean Bedard, cea de-a doua confruntare dintre cei doi pugili?ti ar urma s? se desf??oare pe 16 sau 23 martie, la arena Bell Centre din Montreal.

"Am discutat cu Eddie Hearn (promotorul boxerului englez) ?i am c?zut de acord ca revan?a Bute - Froch s? aib? loc pe 16 sau 23 martie, la Montreal Bell Centre. Aveam o clauz? în contract referitoare la revan??, care s-ar fi putut disputa direct, f?r? s? se ?in? cont de rezultatul primului meci. Am decis, îns?, împreun? c? este în interesul promov?rii efective a revan?ei ca Lucian ?i Carl s? lupte mai întâi în evenimente separate ?i ne vom coordona eforturile pentru ca amândoi s? boxeze în aceea?i zi, în luna noiembrie", a declarat Bedard, ?eful InterBox, în cursul unei conferin?e de pres?.

Acesta nu a exclus, totodat?, posibilitatea ca Lucian Bute s? dispute urm?torul s?u meci în România. "Este foarte probabil ca Lucian s? boxeze la Montreal sau Quebec în aceast? toamn?. Am discutat cu un adversar ?i i-am trimis deja o ofert?", a ad?ugat Bedard.

Eddie Hearn a precizat, la rândul s?u, c? Froch, care l-a învins pe Lucian Bute prin KO tehnic în repriza a 5-a, pe 26 mai la Nottingham, urmeaz? s?-?i apere titlul în luna noiembrie, tot în Marea Britanie, înainte de a-i acorda revan?a românului.

"Meciul Froch - Bute reprezint? deja unul dintre marile momente din istoria boxului britanic. A generat un record din punct de vedere al audien?ei TV, disputându-se cu casa închis? pe o aren? în care fani au tr?it ceea ce numero?i exper?i respecta?i ?i lupt?tori au descris drept cea mai frumoas? atmosfer? tr?it? vreodat? la un meci în Marea Britanie. Desigur, ca orice lupt?tor, Lucian dore?te s?-?i ia revan?a dup? aceast? înfrângere ?i, conform în?elegerii, are dreptul s? încerce ca acest lucru s? devin? posibil. Atât eu, cât ?i Jean Bedard consider?m c? este în interesul ambilor pugili?ti s? dispute câte un meci interimar, în cursul acestui an, înaintea revan?ei", a precizat impresarul englez.

Hearn consider? c? cea de-a doua confruntare dintre Bute ?i Froch, care va avea loc la Montreal, reprezint? un "eveniment de mare amploare", iar eventualele victorii pe care cei doi le vor ob?ine în meciurile interimare, nu vor face decât "s? arunce gaz peste foc", înaintea revan?ei.

"Vom anun?a urm?torul adversar pentru Carl în urm?toarele s?pt?mâni, pentru un nou meci mare în Marea Britanie", a ad?ugat Eddie Hearn

Despre noi

Kingbox Promotions este cea mai mare companie de promovare a boxului profesionist din România care-l are ca Pre?edinte pe omul de afaceri Sorin Florea, mare iubitor al nobilei arte.

De mai bine de 5 ani de zile Kingbox Promotions a organizat ?i finan?at seria de gale INVINCIBILII în care au evoluat cei mai buni boxeri profesioni?ti români (Lucian Bute, Adrian Diaconu, Jo JoDan, Viorel Simion, Bogdan Dinu, Lucian Bot ) care au avut ca adversari pugili?ti valoro?i peste hotare.

Mai mult

Evenimente

KING PROMOTION organizeaza vineri, 18 martie, de la ora 20:00, la Circul de Stat din Capitala, gala de box profesionist "CAREUL DE ASI", biletele au fost puse in vanzare pe siteul www.eventim.ro.
Mai mult

box-gala-careul-de-asi-mic

Ultimile stiri

patru-grei-urca-in-ring-pe-18-martie-bombardierul-simion-bogdan-dinu-ciocan-si-juratoni-se-bat-in-direct_size6.jpg