Facebook Twitter YouTube Google Plus

Home Presa Bute se antreneaza in liniste la Miami
Bute se antreneaza in liniste la Miami
Scris de www.sportrevolution.ro

bute

Boxerul romān Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, se antreneaz? īn lini?te la Miami pentru meciul īmpotriva columbianului Edison Miranda, programat pe 17 aprilie la Montreal, relateaz? site-ul CKAC Sports, citat de Agerpres.

Bute a explicat de ce a ales s? se preg?teasc? la Miami, departe de distrac?ii: "E sigur c? īn ultimii ani lumea m? recunoa?te din ce īn ce mai des īn Quebec. Īntr-o perioad? normal? este un lucru pl?cut (...), dar cānd m? antrenez trebuie s? m? ?in departe de distrac?ii. Aici e lini?te ?i pot s? m? concentrez doar asupra boxului. Este un loc pe care īl ador. Cānd e vreme frumoas?, īmi place s? merg la plaj?".

Pugilistul cunoa?te caracteristicile viitorului s?u adversar: "?tiu c? Miranda e foarte puternic. Va trebui s? fiu mai inteligent ca el. Am v?zut mai multe meciuri ale lui, deci ?tim cum boxeaz?".

Stephane Larouche, antrenorul lui Bute, a atras aten?ia c? Miranda are un stil diferit de al mexicanului Librado Andrade, mai vechiul adversar al romānului. Spre deosebire de Andrade, columbianul nu va īncerca s?-l oboseasc? pe Bute, ci s?-l fac? KO cāt mai repede posibil. "La capitolul for??, Bute nu st? la fel de bine ca Miranda. Edison e un puncheur incredibil. ?tim deja ce are de gānd, va c?uta KO-ul cu orice pre?", a spus Larouche.

Bute a progresat īn ultimii ani, au atras aten?ia partenerii s?i de antrenament, Randy Griffin ?i Alejandro Berrio, īnvins de romān īn lupta pentru titlul mondial, īn 2007. Berrio crede c? Bute este mai concentrat, mai experimentat ?i a cā?tigat īn privin?a for?ei, īn timp ce Griffin īl consider? "mai inteligent īn ring".

Bute a precizat c? nu-i place s? vorbeasc? īn public despre prietena sa. "Trebuie s? fiu atent, fiindc? īn Romānia tabloidele ?i paparazzi nu au niciun fel de respect pentru via?a privat?. Citesc uneori lucruri cu totul absurde. Din acest motiv, trebuie s?-mi protejez cum se cuvine via?a privat?. Oamenii din Quebec par s? fie interesa?i de cariera mea de boxer, īns? paparazzi din Romānia n-au nici urm? de respect", a spus el.

Despre noi

Kingbox Promotions este cea mai mare companie de promovare a boxului profesionist din Romānia care-l are ca Pre?edinte pe omul de afaceri Sorin Florea, mare iubitor al nobilei arte.

De mai bine de 5 ani de zile Kingbox Promotions a organizat ?i finan?at seria de gale INVINCIBILII īn care au evoluat cei mai buni boxeri profesioni?ti romāni (Lucian Bute, Adrian Diaconu, Jo JoDan, Viorel Simion, Bogdan Dinu, Lucian Bot ) care au avut ca adversari pugili?ti valoro?i peste hotare.

Mai mult

Evenimente

KING PROMOTION organizeaza vineri, 18 martie, de la ora 20:00, la Circul de Stat din Capitala, gala de box profesionist "CAREUL DE ASI", biletele au fost puse in vanzare pe siteul www.eventim.ro.
Mai mult

box-gala-careul-de-asi-mic

Ultimile stiri

ļ»æ